Fiole cu Acid Hialuronic 2 x 1,5 ml - Selvert Thermal

70,00lei

Fiole cu acid hialuronic, bogate în acid hialuronic și peptide, ce lasă la nivelul pielii o barieră, oferind efect de lifting imediat, ce durează 8-10 ore. Datorită formulei echilibrate, după aplicarea fiolei, piele devine radiantă, netedă și fermă, reducând semnele de oboseală de la nivelul feței cât și din jurul ochilor. Machiajul se poate aplica peste fiola și va rezista mai mult timp, fără deteriorare.

Aplicare: Se aplică conținutul unei fiole pe față și gât folosind mișcări delicate de jos în sus.

Ingrediente: Apă termală, Acid hialuronic HMW, Peptide Lift-6, Peptide CA-6, Extract de rădăcină de cicoare.

Proprietăți ingrediente:

  • apă termală: calmează și desensibilizează, fixează machiajul.
  • acid hialuronic HMW: reține apa de la suprafața pielii și previne evaporarea ei. Efect filmogenic și de hidratare.
  • peptide lift-6: stimulează sinteza Lamininei-5 care mărește coeziunea dermului cu epidermul, îmbunătățind eleasticitatea, fermitatea și tonusul. Crește proliferarea fibroblaștilor și keratinocitelor rezultând un efect de redefinire.
  • peptide CA-6: reduce procesele inflamatorii, restabilește funcția de barieră a pielii, efect de fotoprotecție, de regenerare și cicatrizare. Îmbunătățește și stimulează hidratarea naturală a pielii.
  • extract de rădăcină de cicoare: efect imediat de lifting, relaxează mimica feței, reduce ridurile și liniile de expresie. Crește sinteza de colagen, elimină semenle de oboseală, redă fermitate și tonus pielii.

PH: 5,0 - 7,0.


Produs testat dermatologic.

Produs conform normelor CE 1223/2009.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun