Pachet Program Intensiv de Fermitate - Selvert Thermal

350,00lei

Conține un sistem de fermitate ce acționează tridimensional la nivelul de strucură al țesutului, ce ajută la recuperarea elasticității și fermității la nivelul șoldurilor,coapselor și abdomenului. Pielea rămâne hidratată, netedă și fermă, evitând semnele de flaciditate. 

Pachetul conține:

1. Cremă Gel Intensiv de Fermitate 200 ml: crema gel de fermitate specific, cu o texură placută ce redă densitatea și elasticitatea pielii datorită ingredientelor active ca extractul de rădăcină de cicoare.

Aplicare: Se aplică zilnic, dimineața pe pielea curată, realizându-se un masaj cu mișcări circulare și direcționate în sus până la absorbție completă. Se folosește tubul până la terminarea lui.

Ingrediente: Tens”up, Rafermine, Ulei de Semințe de Struguri.


2. Booster de noapte pentru fermitate (fiole) 5 ml x 10 fiole: pielea arată mai fermă și netedă datorită concentratului inovativ cu extract de plante puternice și proprietăți de fermitate.

Aplicare: Produs cosmetic mono doză, se folosește doar pentru uz extern. Se agită fiola înainte de folosire. Se aplică seara cu mișcări de masaj circulare și direcționate în sus, până la absorbție completă. Se aplică o fiolă în fiecare zi timp de 10 zile, iar dimineța se folosește Crema Gel Intensiv de Fermitate până la terminarea tubului.

Ingrediente: Tens'up, Rafermine, Ulei de Semințe de Struguri.


Produs testat dermatologic.

Produs conform normelor CE 1223/2009.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun