Pachet Program Intensiv de Slăbire

350,00lei

Este un program inovativ, datorită acțiunii combinate a două ingredient revoluționare, obținând o reducere remarcabilă a celulitei și a adipocitelor. Silueta feminină va fi din nou redefinită.

Pachetul conține:

1. Gel Cremă Intensivă de Slăbire 200 ml: conține un cocktail de ingredient inovativ împotriva celulitei, ingredient ce includ micro-alge marine active. Crema gel ajută la reducerea excesului de grăsime localizată, reducând celulita și îmbunătățind textura pielii.

Aplicare: Se aplică zilnic, dimineața pe pielea curată, realizându-se un masaj cu mișcări circulare și direcționate în sus până la absorbție completă. Se folosește tubul până la terminarea lui.

Ingrediente: Lipout, Pro-Sveltyl, Ulei de Măsline.


2. Booster de Noapte pentru Slăbire (fiole) 5 ml x 10 fiole: concentrat puternic anticelulitic cu absorbție rapidă ce acționează pe celulită și depozitele de grăsime pe timpul nopții. Pielea devine semnificativ mai uniform și netedă.

Aplicare: Produs cosmetic mono doză, se folosește doar pentru uz extern. Se agită fiola înainte de folosire. Se aplică seara cu mișcări de masaj circulare și direcționate în sus, până la absorbție completă. Se aplică o fiolă în fiecare zi timp de 10 zile, iar dimineța se folosește Crema Gel Intensiv de Slăbire până la terminarea tubului.

Ingrediente: Lipout, Pro-Sveltyl, Ulei de Măsline


Produs testat dermatologic.

Produs conform normelor CE 1223/2009.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun