Despre noi

CINE SUNTEM:
Firma SC Expert Baby Invest Srl este unicul importator și distribuitor în Romania al produselor cosmetice profesionale Selvert Thermal - Spania.

Compania IDESCO S.A. Spania - dezvoltă și produce în centrul unui grup de companii care se ocupă de cercetarea cosmetică și diagnostic clinic. În 1996, Compania IDESCO a semnat un acord cu un grup elvețian pentru a dezvolta noi game de produse dermo-cosmetice aplicând criteriile de calitate elvețiene pentru procesul de fabricație. Datorită acestor calități, Compania IDESCO își distribuie produsele în majoritatea țărilor europene, America de Nord, America Centrală, America de Sud, Orientul Mijlociu, Africa de Nord și Pacificul asiatic.

Lumea frumuseții SELVERT THERMAL se bazează pe echilibrul care există între terapeut și client. Acest principiu se bazează pe filozofia frumuseții SELVERT THERMAL de peste 40 de ani care a condus la o necesitate pentru toate femeile, tratamentele fiind adaptate la nevoile lor, stilul lor de viață și dorințele lor.
SELVERT THERMAL are linii de tratament extrem de elaborate, atât în produsele cosmetice tradiționale, cât și în cele de ultimă oră. Prezentările sale inovatoare sunt rezultatul studiilor periodice efectuate de analiștii de piață și formulările sale constituie un exemplu clar al tehnologiei cosmetice active și eficiente care poate fi oferită profesioniștilor în domeniul frumuseții moderne.

Prețuiește frumusețea, menține echilibrul, alege puritatea Selvert Thermal !

CUI NE ADRESAM ?
Din magazinul nostru, pot cumpara atât persoanele fizice, cât și juridice. Produsele cosmeticele profesionale Selvert Thermal pot fi folosite, cu rezultate excelente, atât acasă, cât și în saloanele de înfrumusețare și remodelare corporală.
Pentru saloanele de înfrumusețare și persoanele fizice autorizate, avem oferte speciale. Dacă doriți detalii, vă rog să trimiteți un email, care să conțină datele fiscale ale firmei dumneavoastra, la adresa de email contact@selvertthermal.ro
Multumim pentru interesul acordat produselor noastre!


Expert Baby Invest Srl
RO 23220315
J05/323/2008
Str. Lăpușului 19, Sc. B, Ap. 84
Loc. Oradea, Jud. Bihor
Tel. 0040 755 373 457 / 0040 747 867 925
E-mail. contact@selvertthermal.ro