Despre noi

DIN PASIUNE PENTRU COSMETICĂ

ZÂMBETUL ESTE CEL MAI BENEFIC TRATAMENT FACIAL!

Cu peste 15 ani de experiență în domeniul esteticii și cu studii superioare în domeniu, experții Medical Cosmetic by Nicoleta Sabou recomandă fiecărui client zâmbetul. Acesta stimulează 17 mușchi faciali, din zona ochilor și din zona extremităților gurii.

Totuși, pentru relaxare și pentru a menține sănătatea tenului și mușchilor, îți recomandăm și produsele cosmetice din gama SELVERT THERMAL și tratamentele faciale și corporale in cadrul cabinetului Medical Cosmetic SND.

Misiunea noastră este să avem grijă de fiecare client, oferindu-i acces la cea mai inovatoare gamă de produse de cosmetică medicală, SELVERT THERMAL. De asemenea, îți stăm la dispoziție cu cele mai calitative terapii, în cadrul cabinetului nostru, Medical Cosmetic by Nicoleta Sabou.

Dorim să te răsfățăm și să îți oferim cele mai calitative servicii, pentru ca tu să percepi cabinetul nostru de cosmetică medicală ca fiind un punct de reper în domeniul esteticii. Vrem ca produsele și serviciile noastre să reprezinte primele alegeri în topul preferințelor tale în ceea ce privește produsele și serviciile cosmetice pe care le folosești.


Ce spun clienții noștri

Monica Ionescu

“Nico, e o adevărată plăcere și relaxare să vin la tine! Pe lângă faptul că ai grija de mine în mod excepțional și am parte de momente de relaxare, mă încarc și cu multa energie pozitivă pe care o emani tu! Mulțumesc pentru profesionalism și bunătate!”

Daniela Iordache

“Multumesc Nico foarte mult! Esti o persoana minunata care da dovada de un profesionalism desavarsit! Abia astept sa vin la tine!”