Fiole Cu Acid Hialuronic - 2 x 1,5 ml

70,00lei

Fiole cu acid hialuronic, bogate în acid hialuronic și peptide ce lasă la nivelul pielii o barieră, oferind efect de lifting imediat ce durează 8-10 ore. Datorită formulei echilibrate pferă o piele radientă, netedă și fermă, reducând semnele de oboseală din jurul ochilor. Machiajul se poate aplica peste fiola și va rezista mai mult timp, fără deteriorare.

Aplicare: Se aplică conținutul unei fiole pe față și gât folosind mișcări delicate de jos în sus.

Ingrediente: Apă termală, Acid hialuronic HMW, Peptide Lift-6, Peptide CA-6, Extract de rădăcină de cicoare.

Proprietăți ingrediente:

  • apă termală: calmează și desensibilizează, fixează machiajul.
  • acid hialuronic HMW: reține apa de la suprafața pielii și previne evaporarea ei. Efect filmogenic și de hidratare.
  • peptide lift-6: stimulează sinteza Lamininei-5 care mărește coeziunea dermului cu epidermul, îmbunătățind eleasticitatea, fermitatea și tonusul. Crește proliferarea fibroblaștilor și keratinocitelor rezultând un efect de redefinire.
  • peptide CA-6: reduce procesele inflamatorii, restabilește funcția de barieră a pielii, efect de fotoprotecție, de regenerare și cicatrizare. Îmbunătățește și stimulează hidratarea naturală a pielii.
  • extract de rădăcină de cicoare: efect imediat de lifting, relaxează mimica feței, reduce ridurile și liniile de expresie. Crește sinteza de colagen, elimină semenle de oboseală, redă fermitate și tonus pielii.

PH: 5,0 - 7,0.


Produs testat dermatologic.

Produs conform normelor CE 1223/2009.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun