Pachet Vitamina C

350,00lei

Luminozitate, prospeține și vitalitate. Îmbunătățește-ți calitatea pielii cu acest pachet facial din linia cu vitamina C de la Selvert Thermal. Datorită conținutului mare de vitamina C al acestui pachet facial, pielea este protejată împotriva îmbătrânirii premature și abundă din nou de vitalitate.

Pachetul conține:

1. Cremă cu vitamina C - cremă hidratantă cu textură plăcută, recomandată special pentru tenul devitalizat, ce necesită o contribuție continuă a vitaminei C, facilitând reînoirea celulară și protejarea împotriva radicalilor liberi.

Aplicare: Se aplică dimineața și seara pe fața demachiată cu mișcări delicate de masaj până la absorbție completă. Seara de aplică după aplicarea serului ci vitamina C.

Ingrediente: Trandafir alpin, MAP (ascorbil fosfat de magneziu), Extract de portocală, SPF 8.

Proprietăți ingrediente:

  • Trandafir aplin: 
  • MAP (ascorbil fosfat de magneziu): stimulează regenerarea celulară,  îmbunătățește sinteza de colagen și elastină. Neutralizează radicalii liberi, combate fotoîmbătrânirea.
  • Extract de portocală: fruct bogat în uleiuri esențiale, flavonoide și acizi organici.
  • SPF 8

PH: 7,0 - 7,5.


2. Cremă contur ochi cu vitamina C - cremă hrănitoare pentru tratarea zonei delicate din jurul ochilor, îmbogățită cu extract de portocală, fruct bogat în uleiuri esențiale, flavonoide și acizi organici. Relaxează și împrospătează pielea din jurul ochilor fără urmă de oboseală.

Aplicare: Se aplică o cantitate mică în jurul ochilor dimineața și/sau seara. Se face un masaj cu mișcări circulare până la absorbție completă.

Ingrediente: Ulei de semințe de struguri, Frunze de castan, Ulei de trandafir de mosc, Vitamina C, Complex de vitamine (A, E, H, PP, B5, B6). 

Proprietăți ingrediente:

  • Ulei de semințe de struguri: hidratant, emolient și regenerant.
  • Frunze de castan: activează microcirculația.
  • Ulei de trandafir de mosc: 
  • Vitamina C: antioxidant, stimulează colagenul, efect de albire.
  • Complex de vitamine (A, E, H, PP, B5, B6): proprietăți regenerante, luptă împotriva radicaliilor liberi, îmbunătățește calitatea pielii, elasticitatea, catifelează și uniformizează tonul pielii.

PH: 7,0 - 7,8.


Produs testat dermatologic.

Produs conform normelor CE 1223/2009.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun