Pachet Vitamina C + Gentuță

360,00lei

Pachetul conține:

1. Cremă Cu Vitamina C - 50 ml - cremă hidratantă cu textură plăcută, recomandată special pentru tenul tânar devitalizat, ce necesită o contribuție continuă a vitaminei C, facilitând reânoirea celulară și protejarea împotriva radicalilor liberi.

Aplicare: Se aplică dimineața și seara pe fața demachiată cu mișcări delicate de masaj până la absorbție completă. Seara de aplică după aplicarea serului cu vitamina C.

Ingrediente: Trandafir alpin, MAP (ascorbil fosfat de magneziu), Extract de portocală, SPF 8.


2. Ser Cu Vitamina C - 30 ml - ser cu textură ușoară ce acționează ca un reactivator cu acțiune revitalizantă datorită MAP (ascorbil fosfat de magneziu). Acest ingredient este capabil să trateze pielea în aceiași manieră ca și acidul ascorbic, dar cu o stabilitate totală și o excelentă penetrare, chiar după deschiderea recipientului.

Aplicare: Se aplică zilnic, seara, pe fața demachiată cu mișcări delicate până la absorbție completă, înainte de aplicarea cremei cu vitamina C.

Ingrediente: MAP ascorbil fosfat de magneziu (combină acțiunea cosmetică a vitaminei C, cu o stabilitate bună și o excelentă penetrare).


3. Fiole Anti-Age Cosmeceutical - 2 x 2 ml - datorită revoluționarei formule bogate în C-60 și în ultima generație de peptide, aceste concentrate sunt special indicate pentru tenul matur, tenul îmbătrânit de soare, pentru reducerea ridurilor, furnizând pielii fermitate și luminozitate.

Aplicare: Se aplică o fiolă dimineața pe fața curățată, realizându-se un masaj delicat până la absorbție completă.

Ingrediente: C-60, Proteoglicani, Vitamina C, Peptide Lift-6, Alistine.


Produs testat dermatologic.

Produs conform normelor CE 1223/2009.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun