Fiole DNA - Repairer Cosmeceutical 10 x 2 ml - Selvert Thermal

210,00lei

Fiolele DNA - Repairer sunt fiole puternic concentrate recomandate în regenerarea celulară. Conțin o formulă exclusivă bogată în Resveratrol și Complex Reparator ce ajută la îmbunătățirea regenerării celulare, fermitate și previne semnele îmbătrânirii premature a pielii. În același timp repară ADN-ul celulelor pe timpul nopții, crescând producția de antioxidanți pe timpul zilei.

Aplicare: Se aplică o fiolă seara pe fața curățată, realizându-se un masaj delicat până la absorbție completă.

Ingredinte: C-60, Proteoglicani, Vitamina C, Resveratrol, Complex Reparator, Melatonin.

Proprietăți ingrediente:

  • C-60: moleculă revoluționară compusă din 60 de atomi de carbon, este considerat cel mai puternic antioxidant natural descoperit vreodată.
  • proteoglicani: moleculă naturală prezentă în pielea noastră, ajută la menținerea structurii celulelor în condiții optime, și recuperarea celulelor deteriorate și a pielii fotoîmbătrânite. Proteoglicanii oferă hidratare, lasând pielea perfect netedă și elasticitate la nivelul epidermului.
  • vitamina C: antioxidant, stimulează colagenul și previne apariția petelor.
  • resveratrol: antioxidant natural prezent în coaja de struguri ce acționează împotriva deteriorării radicalilor liberi. Stimulează regenerarea celulară.
  • complex reparator: protejează și îngrijește pielea stimulând mecanismul natural de reparare al ADN-ului, protejând pielea de deteriorarea razelor UV și a altor agenți externi.
  • melatonin: efect anti-oxidant și anti-inflamator. 

PH: 4,0 - 5,0.


Produs testat dermatologic.

Produs conform normelor CE 1223/2009.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun