Fiole Depigmentante Cosmeceutical 10 x 2 ml - Selvert Thermal

210,00lei

Sunt fiole concentrate cu o formulă putenică de depigmentare, oferă luminozitate pielii și uniformizează tonul pielii, deoarece ajută la inhibarea tirozinei.

Aplicare: Se aplică o fiolă dimineața/seara pe fața curățată, realizându-se un masaj delicat până la absorbție completă.

Ingredinte: C-60, Proteoglicani, Vitamina C, Peptide Albe-O, Niacinamide, Acid Tranexamic, Acid Lactic din AHA.

Proprietăți ingrediente:

  • C-60: moleculă revoluționară compusă din 60 de atomi de carbon, este considerat cel mai puternic antioxidant natural descoperit vreodată.
  • proteoglicani: moleculă naturală prezentă în pielea noastră, ajută la menținerea structurii celulelor în condiții optime, și recuperarea celulelor deteriorate și a pielii fotoîmbătrânite. Proteoglicanii oferă hidratare, lasând pielea perfect netedă și elasticitate la nivelul epidermului.
  • vitamina C: antioxidant, stimulează colagenul și previne apariția petelor.
  • niacinamide: protejează împotriva luminii Blue Light, contracarează stresul oxidativ, previne deteriorarea proteinelor din epiderm și serm.
  • acid tranexamic:  inhibă activitatea fibrinolitică a plasminei, el formează un complex cu plasminogenul.
  • acid lactic din AHA: îmbunătățește sinteza de ceramide în stratul cornos, acțiune importantă de depigmentare, proprietăți de hidartare și capacitate să atragă apa.

PH: 4,0 - 5,0.


Produs testat dermatologic.

Produs conform normelor CE 1223/2009.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun