Ser Ultra Hidrtant - 30 ml

240,00lei

Serul are la bază o formulă ultra hidratantă, cu substanțe active de ultimă generație, are efect de ultra hidratare. Este potrivit pentru ten uscat sau deshidratat ce are nevoie de o hidratare dublă, suplimentară și în acelați timp furnizează o protecție intensă transepidermică.

Aplicare: Se aplică dimineața și/sau seara pe fața curățată, gât și decolteu, se face un masaj delicat până la absorbție completă.

Ingrediente: Unsaponificable Natural, Auto Hydrat, NMF (factor natural de hidratare), Extract de panseluță, Ulei de măsline.

Proprietăți ingrediente:

  • Unsaponificable Natural: ulei activ, extras din semințe de floarea soarelui organic, stimulează sinteza lipidelor, acțiune calmantă, asigură hidratarea pielii.
  • Auto Hydrat: ingredient ce imită lipidele naturale, protejează pielea de agresiunea factorilor externi, crește producția de filaggrin în keratinocite.
  • NMF (factor natural de hidratare): hidratare integrală 24h. Reține apa la nivelul pielii, hidratează și protejeză pielea, restabilind echilibrul natural al pielii.
  • extract de panseluță: stimulează biosinteza aquaporin-lor 3, optimizează circulația apei, îmbunătățește sistemul de irigare al pielii și circulația apei la nivelul celulelor.
  • ulei de măsline: hidratant, protector și regenerant.

PH: 4,0 - 7,0.


Produs testat dermatologic.

Produs conform normelor CE 1223/2009.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun