Cremă Protecție Solară Corp SPF 50 200 ml - Selvert Thermal

210,00lei

Cremă gel de corp cu textură mătăsoasă, non-uleioasă, ușor de întins, ce oferă o excelentă protecție împotriva efectelor dăunătoare asupra pielii datorate diferitelor spectre de radiații.

Aplicare: Se aplică un strat generos pe piele, cu 30 de minute înainte de expunerea la soare. Se reaplică la fiecare două ore.

Ingrediente: Vitamina E, Filtru solar UVA/UVB, Cobiodefender, Venuceane.

Proprietăți ingrediente:

  • Vitamina E (tocoferol): excepțional antioxidant și emolient. Când este aplicat înainte de expunerea la soare, previne deteriorarea celulelor cauzate de radiațiile solare. Previne deshidratarea și are efect de hidratare.
  • Filtru solar UVA/UVB: absorb și transformă radiațiile UVA și UVB într-o energie mai puțin dăunătoare pentru celulele pielii.
  • Cobiodefender: glicogen marin, protejează împotriva undelor electromagnetice, neutralizează efectele dăunătoare date de contaminarea electronică, contracarează îmbătrânirea, antioxidant și antistres.
  • Venuceane: luptă împotriva deteriorării induse de IR și Blue Light, reduce procesele inflamatorii ale pielii, hidratează și menține structura dermului.

PH: 7,0 - 8,0.

GRATIS - Loțiune dupa plajă cu aloe vera - 75 ml sau husă de telefon.


Produs testat dermatologic.

Produs conform normelor CE 1223/2009.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun