Ser Lifting Peptide 30 ml - Selvert Thermal

470,00lei

Ser lifting cu efect de lifting imediat, formula sa bogată în peptide, ajută la reducerea ridurilor ușoare și celor de expresie.

Aplicare: Se aplică dimineața și/sau seara pe față curățată, gât și decolteu facându-se un masaj delicat până la absorbție completă.

Ingrediente: Apă termală, Peptide CA-6, Peptide Lift-6, Peptide NA-8, Peptide NA-2, Extract din rădăcină de cicoare.

Proprietăți ingrediente:

  • Apa termală: calmează, desensibilizează, hidratează, fixează machiajul.
  • Peptide CA-6: reduce procesele inflamatorii, restabilește funcția de barieră a pielii, efect de fotoprotecție, regenerare și cicatrizare. Îmbunătățește și stimulează hidratarea naturală a pielii.
  • Peptide Lift-6: stimulează sinteza Lamininei - 5, care mărește coeziunea dermului cu epidermul, îmbunătățind elasticitatea, fermitatea și tonusul. Crește proliferarea fibroblaștilor și keratinocitelor rezultând un efect de redefinire.
  • Peptide NA-8: împiedică eliberarea neurotransmițătorului (aceticolină). Reduce ridurile și liniile de expresie cauzate de contractura musculară.
  • Peptide NA-2: reduce ridurile profunde și liniile de expresie.
  • Extract din rădăcină de cicoare: efect imediat de lifting, relaxează mimica feței, reduce ridurile și liniile de expresie. Crește sinteza de colagen, elimină, semnele de oboseală, redă fermitate și tonus pielii.
PH: 4,5 - 5,5.


Produs testat dermatologic.

Produs conform normelor CE 1223/2009.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun