Cremă Mască de Noapte Aquawear 50 ml - Selvert Thermal

280,00lei

Crema mască de noapte Aquawear este noua generație a măștilor de noapte, este plină de nutrienți și aduce o hidratare suplimentară. Această mască înseamnă un mare ajutor pentru majoritatea tenurilor deteriorate, uscate și deshidratate.

Aplicare: Se aplică zilnic pe timp de noapte pe fața curățată, se lasă masca pe tot parcursul nopții, oferind o absorbție rapidă.

Ingrediente: Substanțe nesaponificabile naturale, Auto Hydrat, NMF, Extract de panseluță, Unt de Shea.

Proprietăți ingrediente:

  • substanțe nesaponificabile naturale: ulei activ, extras din semințe de floarea soarelui organică. Stimulează sinteza lipidelor, acțiune calmantă, asigură hidratarea pielii.
  • auto hydrat: ingredient ce imită lipidele naturale, protejează pielea de agresiunea factorilor externi, crește producția de filaggrin în keratinocite.
  • NMF(factor natural de hidratare): hidratare integrală 24h, reține apa la nivelul pielii, hidratează și protejează pielea restabilind echilibrul natural al pielii.
  • extract de panseluță: stimulează biosinteza Aquaporine-lor 3, optimizează circulația apei, îmbunătățind sistemul de irigare al pielii și circulația apei la nivelul celular.
  • unt de Shea: proprietăți emoliente și antiinflamatoare.
PH: 4,0 - 6,0.


Produs testat dermatologic.

Produs conform normelor CE 1223/2009.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun