Te rugăm să citești cu atenție acest set de termeni și condiții, înainte de a folosi website-ul nostru sau de a cumpăra din produsele noastre. Toți utilizatorii înțeleg și sunt de acord cu faptul că accesul și folosirea acestui website sunt subiectul unor termeni și condiții enunțați în continuare și altor legi aplicabile și în vigoare. În cazul în care nu ești de acord cu acest set de termeni și condiții, te rugăm să nu folosești acest website.

Website= www.selvertthermal.ro

Client= Expert Baby Invest Srl - Selvert Thermal

Set de termeni și condiții= contract între client și companie


Definiții și Termeni


SELVERT THERMAL – este denumirea comercială a S.C Expert Baby Invest SRL., persoana juridică de naționalitate română, avănd sediul social în Oradea, 84, jud. Bihor, având numar de ordine in Registrul Comertului , cod unic de inregistrare fiscală RO 23220315.

Vânzător/Compania – SELVERT THERMAL.

Cumpărător – este orice persoană fizică care are o vârstă de peste 16 ani, sau persoană juridică sau orice entitate juridică care efectuează o Comandă, sau își face cont în site.

Client – poate fi orice persoană fizică care are vârsta peste 16 ani sau persoană juridică care are acces la conținut, prin orice mijloc de comunicare pus la dispoziție de către SELVERT THERMAL (telefonic, electronic, etc) sau în baza unui acord de utilizare existent între SELVERT THERMAL și acesta.

Utilizator – orice persoană fizică care are vârsta peste 16 ani sau persoană juridică înregistrată pe Site, care, prin finalizarea procesului de creare a Contului, și-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din secțiunea Termeni și Condiții Generale precum și privind politica de confidențialitate și prelucrare a datelor cu character personal.

Cont – secțiunea din Site formată dintr-o adresă de e-mail și o parolă care permite Cumparatorului transmiterea Comenzii și care conține informații despre Client/Cumpărător și istoricul Cumpărătorului în Site (Comenzi, facturi fiscale, garanții Bunuri, etc.). Utilizatorul este responsabil și se va asigura că toate informațiile introduse la crearea Contului sunt corecte, complete și actualizate.

Favorite – secțiune din Cont care permite Cumpărătorului/Utilizatorului să își creeze Liste cu Bunuri și Servicii pe care dorește să le urmărească în vederea unei eventuale achiziții folosindu-se de serviciul oferit de către Vanzator de urmărire a Bunurilor și Serviciilor prin primirea de Comunicări Comerciale din partea acestuia.

Lista – secțiunea din Favorite în care Cumpărătorul/Utilizatorul poate adăuga Bunuri sau Servicii pe care dorește să le urmarească în vederea unei eventuale achiziții și pe care, ulterior, le poate sterge sau le poate adăuga în cosul de cumpărături („Cosul meu”). Listele pot fi:

Publice: orice Client/Cumpărător/Utilizator poate vizualiza Lista Cumpărătorului/Utilizatorului în cazul în care acesta a distribuit-o pe rețelele de socializare (Facebook, Twitter și Google+) sau dacă acceseaza profilul public al Cumpărătorului/Utilizatorului din Site. Listele sunt publice, iar Cumpărătorul/Utilizatorul are posibilitatea de a le seta ca private oricând, direct din Contul său, secțiunea Favorite;

Private: acestea pot fi vizualizate numai de titularul Contului. Cumpărătorul/Utilizatorul are posibilitatea de a le seta ca și publice oricând, direct din Contul său, secțiunea Favorite.

Coșul meu – secțiune din Cont care permite Cumpărătorului/Utilizatorului să adauge Bunuri sau Servicii pe care dorește să le achiziționeze la momentul adăugării sau la un moment ulterior; în cazul în care Bunurile sau Serviciile nu sunt achiziționate la momentul adăugării prin efectuarea Comenzii, Cumpărătorul/Utilizatorul va beneficia de serviciul oferit de către Vănzător de urmarire a Bunurilor și Serviciilor prin primirea de Comunicări Comerciale din partea acestuia.

Site – magazinul online gazduit la adresa web www.selvertthermal.ro

Comanda – un document electronic ce intervine ca formă de comunicare între Vănzător și Cumpărător prin care Cumpărătorul transmite Vânzătorului, prin intermediul Site-ului intenția sa de a achiziționa.

Bunuri și Servicii de pe Site. Bunuri și Servicii – orice produs sau serviciu listat pe Site, inclusiv produsele și serviciile menționate în Comanda, care urmează a fi furnizate de catre Vânzător, Cumpărătorului ca urmare a Contractului încheiat. Str. Lapușului, nr. 19, sc. B, ap. 84.

Campanie – acțiunea de a expune în scop comercial, un numar finit de Bunuri și/sau Servicii având un stoc limitat și predefinit, pentru o perioadă limitată de timp stabilită de către Vânzător.

Contract – reprezintă contractul la distanță încheiat între Vânzător și Cumpărător, fără prezența fizică simultană a Vânzătorului și a Cumpărătorului.

Conținut – reprezintă: – toate informațiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic; – conținutul oricărui e-mail trimis Cumpărătorilor de catre Vânzător prin mijloace electronice și/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil; – orice informație comunicată prin orice mijloc de către un angajat/colaborator al Vânzătorului, Cumpărătorului, conform informațiilor de contactare, specificate sau nu de către acesta; – informații legate de Bunurile și/sau Serviciile și/sau tarifele practicate de Vânzător într-o anumită perioadă; – informații legate de Bunurile și/sau Serviciile și/sau tarifele practicate de către un terț cu care Vânzătorul are încheiate contracte de parteneriat, într-o anumită perioadă; – date referitoare la Vânzător, sau alte date privilegiate ale acestuia.

Review – o evaluare scrisă de către deținătorul sau beneficiarul unui Bun sau Serviciu, evaluare redactată pe baza experienței personale și capacității acestuia de a realiză comentarii calitative și de a spune dacă Bunul sau Serviciul respectă sau nu specificațiile menționate de către producator.

Rating – modalitate de exprimare a gradului de satisfacție a unui Utilizator/Client/Cumpărător față de un produs. Rating-ul se exprimă sub formă de stele, fiecare Bun putând primi un punctaj de la o stea, la cinci stele. Acest grad de satisfacție va fi asociat întotdeauna review-ului scris de Utilizator/Client/Cumpărător asupra unui Bun sau Serviciu.

Comentariu – apreciere sau observație cu scop critic, pe marginea unui Review sau a unui alt comentariu.

Intrebare – formula de adresare catre alți Utilizatori/Clienți/Cumpărători cu scopul de a obține informații despre Bunurile sau Serviciile din pagina respectivă. Raspuns – informație scrisă care este transmisă Utilizatorului/Clientului/Cumpărătorului care a adresat o întrebare în Site, în pagina unui anumit Bun. Răspunsul reprezintă o explicație oferită de un Utilizator/Client/Cumpărător unui alt Utilizator/Client/Cumpărător în cadrul unei discuții.

Document – prezentele Termene și Condiții.

Comunicari Comerciale – orice tip de mesaj trimis (cum ar fi: e-mail/SMS/telefonic/mobile push/webpush/etc.) conținând informații generale și tematice, informații cu privire la produse similare sau complementare cu cele pe care le-ați achiziționat, informații cu privire la oferte sau promoții, informații referitoare la Bunuri și Servicii adaugate în secțiunea “Cont/Coșul meu” sau secțiunea “Cont/Favorite” precum și alte comunicări comerciale cum ar fi cercetări de piață și sondaje de opinie.

Tranzacție – încasarea sau rambursarea unei sume rezultată din vânzarea unui Bun și/sau Serviciu de catre SELVERT THERMAL, Cumpărătorului, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de către Vânzător, indiferent de modalitatea de livrare.

Specificații – toate specificațiile și/sau descrierile Bunurilor și Serviciilor asa cum sunt precizate în descrierea acestora.

Plata cu 1 click – serviciul de plată prestat de către procesatorul de plăți integrat în Site, pus la dispoziția Clienților, Utilizatorilor și/sau Cumpărătorilor prin intermediul Site-ului în vederea efectuării unei plăți cu cardul on-line.

Token – numar criptat unic asociat cardului de plată al Cumpărătorului după efectuarea unei plăți on-line, dupa activariea serviciului PaybyClick și care va putea fi utilizat de către Cumpărător pentru autorizarea Tranzacțiilor prin serviciul PaybyClick.


Copyright


Conținutul, astfel cum este definit în preambul, incluzând dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentări stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text și/sau conținut multimedia prezentate pe Site, sunt proprietatea exclusivă a SELVERT THERMAL, acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile obținute în acest sens în mod direct sau indirect (prin licențe de utilizare și/sau publicare).

Clientului/Cumpărătorului/Utilizatorului nu îi este permisă copierea, distribuirea, publicarea, transferul către terțe părti, modificarea și/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricărui Conținut în orice alt context decât cel original intenționat de SELVERT THERMAL, includerea oricărui Conținut în afara Site-ului, îndepărtarea însemnelor care semnifică dreptul de autor al SELVERT THERMAL asupra Conținutului precum și participarea la transferul, vânzarea, distribuția unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afișarea Conținutului, decât cu acordul scris expres al SELVERT THERMAL.

Orice Conținut la care Clientul/Cumpărătorul/Utilizatorul are și/sau obține acces prin orice mijloc, se află sub incidenta Documentului, în cazul în care Conținutul nu este însoțit de un acord de utilizare specific și valid încheiat între SELVERT THERMAL și acesta, și fără nicio garanție implicit sau expres formulată din partea SELVERT THERMAL cu referire la acel Conținut. Clientul/Cumpărătorul/Utilizatorul poate copia, transfera și/sau utiliza Conținut numai în scopuri personale sau non-comerciale, numai în cazul în care acestea nu intră în conflict cu prevederile Documentului.

In cazul în care SELVERT THERMAL conferă Clientului/Cumpărătorului/Utilizatorului dreptul de a utiliza sub forma descrisă într-un acord de utilizare distinct, un anumit conținut, la care Clientul/Cumpărătorul/Utilizatorul are sau obține acces în urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelor conținuturi definite în acord, numai pe perioada existenței acestuia sau acestor conținuturi pe site sau a perioadei definite în acord, conform condițiilor definite, în cazul în care acestea există și nu reprezintă un angajament contractual din partea SELVERT THERMAL pentru respectivul Client/Cumpărător/Utilizator sau oricare alt tert care ar/obține acces la acest conținut transferat, prin orice mijloc și care ar putea fi sau este prejudiciat în orice mod de pe urma acestui conținut, în timpul sau dupa expirarea acordului de utilizare. Nici un Conținut transmis catre Client, Utilizator sau Cumpărător, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobândit de acesta prin accesare, vizitare și/sau vizualizare nu constituie o obligație contractuală din partea SELVERT THERMAL și/sau al angajatului/prepusului SELVERT THERMAL care a mijlocit transferul de Conținut, în cazul în care aceasta există, față de respectivul conținut.

Este interzisă orice utilizare a Conținutului în alte scopuri decât cele permise expres prin prezentul Document sau de acordul de utilizare care îl însotește, în cazul în care acesta există.

Metode de comandă


Prin înregistrarea unei Comenzi pe Site, Cumpărătorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vânzătorul își derulează operațiunile comerciale.

Notificarea primită de către Cumpărător, dupa efectuarea Comenzii are rol de informare și nu reprezintă acceptarea Comenzii. Această notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic. Pentru motive justificate, Vânzătorul își rezervă dreptul de a modifica cantitatea Bunurilor și/sau Serviciilor din Comandă. Dacă modifică cantitatea de Bunuri și/sau Servicii din Comandă va anunța Cumpărătorul la adresa de e-mail sau la numărul de telefon puse la dispoziția Vânzătorului la efectuarea Comenzii și va returna suma achitată.

Contractul se considera incheiat intre Vanzator si Cumparator in momentul primirii de catre Cumparator de la Vanzator, prin intermediul postei electronice si/sau SMS a notificarii de expediere a Comenzii.

Pentru Comenzile ce urmeaza a fi livrate la showroom-urile si punctele de livrare SELVERT THERMAL preturile si rezervarile Bunurilor si/sau Serviciilor sunt valabile 72 (saptezecisidoua) de ore de la inregistrarea Comenzii de catre Cumparator.

Documentul si informatiile puse la dispozitie de catre Vanzator pe Site vor sta la baza Contractului, in completarea acestuia fiind, dacă este cazul, certificatul de garantie emis de catre Vanzator sau un furnizor al acestuia pentru Bunurile achizitionate.


Politica de vanzare online


Accesul in vederea efectuarii unei Comenzii ii este permis oricarui Utilizator/Cumparator independent de crearea sau existența unui cont creat pe site-ul companiei.

Clientul/Cumparatorul poate efectua Comenzi pe Site, prin adaugarea Bunurilor/serviciilor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza Comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate expres. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un Bun si/sau un Serviciu este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta. Adaugarea unui Bun/Serviciu in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii Comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a Bunului/Serviciului.

Prin finalizarea Comenzii Cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii Comenzii. Prin finalizarea Comenzii, Cumparatorul consimte ca Vanzatorul poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de Vanzator, in orice situatie in care este necesara contactarea Cumparatorului.

Vanzatorul poate anula Comanda efectuata de catre Cumparator, in urma unei notificari prealabile adresate Cumparatorului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

-neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Cumparatorului, a tranzactiei, in cazul platii online;

-invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de SELVERT THERMAL, in cazul platii online;

-datele furnizate de catre Client/Cumparator, pe Site sunt incomplete si/sau incorecte; imediat angajaţii companiei de eventuale erori survenite. Compania nu va fi ţinută responsabilă pentru orice întârzieri sau greşeli de comunicare cauzate de greşeli ale clientului, omisiuni, întreruperi, ştergere de fişiere din email, erori, defecţiuni, viruşi, întârzieri în operare sau transmisie, fie că sunt sau nu rezultate ale unor forţe majore, erori de comunicaţie, furt, distrugere sau acces neautorizat în bazele de date, sistemele sau serviciile proprietate a companiei.

Pentru motive justificate SELVERT THERMAL isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul Utilizatorului/Cumparatorului in vederea efectuarii unei Comenzi si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii Utilizatorului/Cumparatorului pe Site, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel SELVERT THERMAL. In oricare dintre aceste cazuri, Utilizatorul/Cumparatorul se poate adresa Departamentului de Relatii cu Clientii al SELVERT THERMAL, pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor susmentionate.

Comunicarea cu Vanzatorul se poate realiza prin interactiunea directa cu acesta sau prin adresele mentionate la sectiunea “contact” din Site. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.

In cazul unui volum de trafic neobisnuit de mare provenit din partea unei retele de internet, SELVERT THERMAL isi rezerva dreptul de a cere Utilizatorilor/Cumparatorilor introducerea manuala a codurilor de validare de tip captcha, in vedere protejarii informatiei din cadrul Site-ului. SELVERT THERMAL poate publica pe Site informatii despre Bunuri si/sau promotii practicate de catre acesta sau de catre oricare alt tert cu care SELVERT THERMAL are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil.

Toate tarifele aferente Bunurilor si/sau Serviciilor prezentate pe Site sunt exprimate in lei (RON) si includ T.V.A.

In cazul platilor online, Vanzatorul nu este/nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Cumparator, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai Cumparatorul. Toate informatiile folosite pentru descrierea Bunurilor si/sau a Serviciilor disponibile pe Site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

Dupa 14 (paisprezece) zile de la achizitionarea unui Bun, Cumparatorului i se va putea solicita inscrierea unui Review legat de Bunul achiziționat. Solicitarea va fi transmisa catre adresa de email inscrisa de Cumparator in Cont. In acest fel, Cumparatorul contribuie la informarea altor posibili Utilizatori/ Clienti/ Cumparatori de pe Site si se implica activ in dezvoltarea de noi Servicii si in detalierea cat mai completa a caracteristicilor Bunurilor. Transmiterea acestor solicitări precum și răspunsurile/review-urile vor fi realizate în conformitate cu prevederile cuprinse în politica de confidențialitate și prelucrare a datelor cu caracter personal ce poate fi regăsită pe site.

Comenzi telefonice

Echipele noastre de operatori pot prelua oricând comanda ta telefonic. Oricare ar fi produsele de interes, ne poţi suna oricând pentru ati răspunde la orice tip de întrebări şi pentru a prelua comanda ta. Clientul are obligaţia ca după primirea confirmării de comandă pe email, să verifice cu atenţie toate informaţiile şi să notifice imediat angajaţii companiei de eventuale erori survenite.

Comenzi prin email

Comenzile prin email sunt preluate, procesate şi plasate direct în sistemul nostru de către operatori. Este de ajuns să ne trimiţi datele tale de contact, datele de livrare şi produsul dorit, iar echipa noastră se va ocupa de tot pentru tine. Din acest punct, clientul are obligaţia ca după primirea confirmării de comandă noua pe email, să verifice cu atenţie toate informaţiile şi să notifice imediat angajaţii companiei de eventuale erori survenite.

Metode de plată


Preturile Bunurilor si Serviciilor afisate in cadrul site-ului www.selvertthermal.ro includ T.V.A. conform legislatiei in vigoare.

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile si Serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare. Vanzatorul va transmite Cumparatorului factura aferenta Comenzii ce contine Bunuri si/sau Servicii vandute de Selvert Thermal, cu exceptia Bunurilor si/sau Serviciilor vandute de parteneri precum şi pentru orice alte plati aferente Comenzii, exclusiv in format electronic, prin adaugarea facturii in Contul Cumparatorului sau prin posta electronica, la adresa de e-mail mentionata de Cumparator in Contul sau. În cazul comenzilor de produse furnizate de către partenerii Selvert Thermal, factura fiscala va fi întocmită de către aceștia, pe baza informațiilor furnizate de către cumpărător și transmise partenerului prin intermediul comenzii plasate pe site, cumpărătorul fiind de accord cu transmiterea datelor sale personale necesare pentru efectuarea comenzii, acestea fiind prelucrate în vederea executării unui contract.

Pentru o corecta comunicare a facturii aferente Comenzii, Cumparatorului ii revin obligatiile de a- si actualiza ori de cate ori este cazul datele din Contul sau si de a accesa informatiile si documentele aferente fiecarei Comenzi, existente in Cont.

Prin aceasta modalitate de comunicare Cumparatorul, accesand Contul sau, va detine o evidenta a facturilor emise de SELVERT THERMAL, putandu-le salva si arhiva la randul sau in orice moment si in orice modalitate pe care o doreste. Prin trimiterea Comenzii, Cumparatorul isi exprima acordul sa primeasca facturile in format electronic prin adaugarea acestora de catre SELVERT THERMAL in Contul sau prin intermediul postei electronice, la adresa de e-mail mentionata in Contul sau.

In cazul in care aceste informatii sunt indisponibile mai mult de 48 (patruzecisiopt) de ore in Cont, te rugam sa ne sesizezi acest aspect pe adresa de mail: suport@selvertthermal.ro

Card bancar/online

Cumpărăturile online au devenit foarte sigure în ultimii ani, astfel încât nu trebuie să te temi de absolut nimic. Intri pe website-ul nostru, plasezi comanda alegând metoda de plata Card bancar online procesator de plăţi EuPlătesc, iar după finalizarea comenzii vei fi redirecţionat către serverul securizat pentru plată. Te rugăm să introduci cu atenţie datele card-ului, iar dacă ai nevoie de ajutor, operatorii noştri îţi pot oferi tot suportul telefonic sau prin chat, în timp real. Pentru orice tip de probleme întâmpinate, te asigurăm că le vom rezolva împreună în cel mai scurt timp posibil.

Transfer bancar

Transferul bancar este efectiv plată prin bancă - OP (ordin de plată) - acest tip de plată poate fi efectuat direct la sediile băncilor la care ai deschise conturi sau prin internet banking. Plăţile trebuie efectuate în avans, iar după plată este indicat să ne transmiţi dovada plăţii prin email, pentru o procesare mai rapidă a comenzii. Astfel, după validarea dovezii de plată, departamentul de contabilitate din cadrul grupului va integra comanda spre procesare şi nu vom aştepta intrarea efectivă a banilor în bancă, lucru ce ar putea duce la întârzieri între anumite bănci.

Produse disponibile


Acest website nu are o comandă minima impusă, însă pentru comenzi mai mici de 300 RON TVA inclus solicităm o taxa de transport de 25 RON, TVA inclus.Pentru comenzi mai mari sau egale cu 300 RON, livrarea este gratuită. Specificațiile produselor disponibile pe website sunt menționate în pagina fiecărui produs disponibil. Anumite produse pot deveni indisponibile în stoc la un moment dat, compania nu are obligația de a anunța clientul de stocul disponibil în timp real. Anumite produse pot suferi modificări de poze, specificații, preț sau stoc în orice moment. Compania nu are obligația de a anunța clienții sau vizitatorii website-ului de aceste modificări.

Toate fotografiile prezentate pe website sunt cu titlu de prezentare, acestea putând diferi în funcție de stocurile disponibile. Prețurile produselor pot fi subiectul unei negocieri doar în cazul unor volume mari.


Livrare produse


Livrarea produselor se va face cu o firma acreditată de curierat rapid în termen de 48 ore de la primirea comenzii pe email sau telefonic și confirmată de către client. Facem constant eforturi susţinute pentru a respecta cu exactitate intervalele orare indicate de către clienţi, însă acest lucru nu este tot timpul posibil în condiţii de volume mari de comenzi, trafic greu, vreme nefavorabilă sau alte condiţii de forţă majoră. În situaţii de acest tip se va încerca o nouă livrare la dată la care este posibil, menţinându-se legătura cu expeditorul, acesta din urmă înţelegând riscurile asociate mărfurilor de tip perisabil. Vânzătorul nu poate fi ținut răspunzător pentru întârzieri la livrare, deteriorarea produsului pe parcursul transportului sau orice alte defecte/prejudicii cauzate sau produse pe timpul transportului.

Riscuri livrare În cazul în care persoana menţionată ca şi destinatar în comandă, nu este găsită la adresa / este acces restricţionat în locaţie / adresa este o companie, un spital etc, curierii companiei noastre vor lasă pachetele / produsele comandate la vecini / recepţie / portari, urmând că persoana ce a ridicat coletul să menţioneze pe fişa de livrare numele complet şi semnătura, pentru a putea fi identificată. În aceste condiţii comanda dvs este considerată livrată. Echipa Selvert Thermal va face toate demersurile necesare pentru a comunica către client situaţia ce ia naştere în urmă refuzului de primire a comenzii de către destinatar în vederea soluţionării acesteia în măsura posibilităţilor.

Destinatarul coletului poate fi contactat telefonic înaintea livrării, pentru stabilirea traseului de distribuţie. Destinatarului nu i se va comunica în avans ce anume urmează să primească, folosindu-se termenul general de "colet".

Compania noastră nu îşi asumă nicio răspundere dacă livrarea nu poate fi efectuată datorită informaţiilor de livrare eronate, refuzului de primire din partea destinatarului sau dacă destinatarul nu poate fi contactat la datele furnizate de către client, situaţii de vreme extreme (cod galben / cod roşu / cod portocaliu), acces limitat la adresa, perioade foarte algomerate tip 14 februarie, 1 martie, 8 martie, Paşte, Crăciun etc. Expediţia comenzii în cauză se poate redirecţiona contra cost într-o nouă locaţie cu livrare în termen de 48 de ore. Ne angajăm să oferim în cel mai scurt timp detaliile referitoare la statusul unei livrări clienţilor noştri atunci când ne sunt solicitate şi să facem tot ce este posibil pentru a facilita livrarea comenzilor.

În cazul în care nu pot fi respectate termenele de livrare şi/sau pornire a comenzii, compania este obligată să anunţe clientul de termenul estimat de finalizare a livrării. Se va încerca mai întâi soluţionarea unor eventuale probleme pe cale amiabilă și retransmiterea coletului într-un interval de timp rezonabil.

Garanții oferite de website


Dreptul de retragere.

Cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un Bun sau sa renunțe la un Serviciu, în termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decât cele de livrare, bunul trebuind să fie neutilizat/desfăcut, să aibă ambalajul deteriorat și să fie returnat în aceleași condiții în care a fost livrat (ambalarea să permită asigurarea integrității produsului pe perioada transportului). Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui Bun sau renunțare la un Serviciu expiră în termen de 14 zile de la:

– ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului Bun – în cazul în care Cumparatorul comandă printr-o singură comandă produse multiple care vor fi livrate separat

– ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului Bun sau a ultimei piese – în cazul livrării unui produs care constă din mai multe loturi sau piese

In cazul in care Cumparatorul decide sa se retraga din Contract, acesta va putea completa online formularul de retur

In cazul in care Clientul/Cumparatorul solicita retragerea din Contract in cadrul termenului legal de retragere din contract, trebuie sa returneze si eventualele cadouri care au insotit produsul respectiv. In cazul in care Comanda este achitata, Vanzatorul va rambursa suma in maxim 14 (paisprezece) zile de la data informarii Vanzatorului de catre Cumparator asupra deciziei sale de retragere din Contract. Suma va fi returnata dupa cum urmeaza:

-pentru Comenzile achitate cu card online ->prin restituire in contul din care a fost efectuata plata;

-pentru Comenzile achitate cu Op/ramburs/iTransfer/ Card bancar-> prin virament bancar;

-pentru Comenzile achitate prin credit de consum -> anulare/recalculare contract rate. Vanzatorul va putea amana rambursarea sumei pana la primirea Bunurilor vandute sau pana la primirea unei dovezi conform careia acestea au fost expediate, in cazul in care nu s-a oferit sa recupereze el insusi Bunurile (se va lua data cea mai recenta).

In cazul in care un Bun si/sau Serviciu comandat de catre Cumparator, nu poate fi livrat de catre Vanzator, acesta din urma va informa Clientul/Cumparatorul asupra acestui fapt si va returna in contul Cumparatorului contravaloarea Bunului si/sau Serviciului, in termen de maxim 7 (sapte) zile de la data la care Vanzatorul a luat la cunostinta acest fapt sau de la data la care Cumparatorul si-a exprimat in mod expres intentia de reziliere a Contractului.

Bunuri/servicii pentru care nu se aplică dreptul de retragere

Sunt exceptate de la dreptul de retragere din Contract următoarele:

-contractele de prestări de servicii, după prestarea completă a serviciilor, dacă executarea a început cu acordul prealabil expres al Cumparatorului şi după ce acesta a confirmat că a luat cunoştinţă de faptul că îşi va pierde dreptul la retragere după executarea completă a Contractului de către Vanzator; - furnizarea de Bunuri si/sau servicii al căror preţ depinde de fluctuaţiile de pe piaţa financiară pe care Vanzatorul nu le poate controla şi care pot avea loc pe parcursul perioadei de retragere;

- furnizarea de Bunuri confecţionate după specificaţiile prezentate de Cumparator sau personalizate în mod clar;

- furnizarea de Bunuri care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid;

- furnizarea de Bunuri sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă şi care au fost desigilate de Cumparator;

- furnizarea de Bunuri care sunt, după livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente;

- furnizarea de băuturi alcoolice al căror preţ a fost convenit în momentul încheierii Contractului, a căror livrare nu poate fi efectuată înainte de 30 (treizeci) de zile şi a căror valoare reală depinde de fluctuaţiile de pe piaţă pe care Vanzatorul nu le poate controla;

- bunurile al căror ambalaj este deteriorat sau a fost desigilat/desfăcut.

- Bunurile care au prevăzută o perioadă de garanție mai redusă față de perioada de retragere, respectiv 14 zile

Garanții și modalitatea de acordare a acestora.

Produsele comercializate pe www.selvertthermal.ro, beneficiază de certificatele ISO pentru design. Fabricarea și comercializarea produselor cosmetice sunt: ISO 9001: 2008 Certificat Registru Nr.0.04.16163. Se va răspunde la solicitarea de garanție doar dacă produsul returnat este intact și însoțit de elementele doveditoare ale achiziției. Returnarea produsului se face la sediul vânzătorului sau prin curierat, caz în care costurile expediției vor fi suportate de Vânzător dacă solicitarea este bine întemeiată. Soluționarea garanției se face în termen de 15 zile de la recepția solicitării. Nu se acordă garanția produselor ce prezintă urme de lovituri, zgârieturi si alte deteriorari.

Reclamații livrare


Pentru reclamaţii / conciliere internă gratuită te rugăm să te adresezi pe adresa de email contact@selvertthermal.ro. Este necesar ca reclamaţia să cuprindă datele de identificare ale clientului care reclamă, poze doveditoare ale produsului nemulţumitor (dacă este cazul), precum şi detaliile de contact (telefon, eventual adresa de email, numărul comenzii). O reclamaţie poate fi depusă în termen de maximum 2 zile calendaristice de la producerea evenimentului reclamat (produse perisabile) / maxim 14 zile de la livrare (produse neperisabile), exceptând cazurile în care este prevăzut altfel în contract pentru situaţii specifice. Termenul maxim de soluţionare a reclamaţiilor este de 5 zile.

Răspundere


Compania nu poate fi ţinută responsabilă pentru daune de orice fel, pe care Clientul sau oricare terţă parte o poate suferi ca rezultat al îndeplinirii de către Vânzător a oricărei din obligaţiile sale conform Comenzii şi pentru daune care rezultă din utilizarea Bunurilor şi Serviciilor după livrare şi în special pentru pierderea produselor sau deteriorarea acestora. Compania nu este responsabilă și nu garantează rezultate obținute prin utilizarea produselor, utilizarea produselor fiind realizată pe propria răspundere a utilizatorului/cumpărătorului, după citirea prospectului, înțelegând că rezultate pot fi diferite de la un utilizator la altul. De asemenea, compania nu răspunde de eventuale alergii sau reacții/efecte secundare ce pot apărea prin utilizarea produselor achiziționate.

Încălcare prevederi și drepturi


În cazul în care Compania nu îşi execută obligaţiile, Clientul va notifica Compania asupra acestei neîndepliniri în scris pe email contact@selvertthermal.ro. Un plan de acţiune va fi validat între Părţi în termen de 5 zile lucrătoare de la notificare, răspunderea vânzătorului nu poate fi antrenată numai ulterior comunicării planului de acțiune/propunerea de soluționare a situației.

Consimțăminte și prelucrarea datelor cu caracter personal


Clienţii / vizitatorii acestui website sunt de acord cu acest set de termeni şi condiţii de la intrarea pe website până la finalizarea vizitei aici, indiferent dacă clientul comandă / achită produse în cadrul acestui website sau nu. Ca utilizator, înţelegeţi şi sunteţi de acord cu următoarele responsabilităţi: să furnizaţi date adevărate, exacte şi complete despre dumneavoastră şi despre livrare.

SELVERT THERMAL va pastra confidentialitatea informatiilor de orice natura pe care le furnizati. Dezvaluirea informatiilor furnizate se va putea face doar in conditiile mentionate in prezentul Document și Politica de confidențialitate și de prelucrare a datelor cu caracter personal. Nicio declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de Cumparator/Client cu privire la Comanda/Contract fara consimtamantul prealabil scris al Vanzatorului.

Prin transmiterea de informatii înțelegeți și acceptați termenii și condițiile prevăzute în Politica de confidențialitate si de prelucrare a datelor cu caracter personal.

Promoții și oferte


Periodic, compania poate oferi un voucher de discount la plasarea unei comenzi noi pe website, ce poate fi folosit la o viitoarea comandă. Valoarea discount-ului este stabilită de către companie. Nu se acceptă în acest caz să se plaseze o nouă comandă de către client folosind vocuherul primit, iar prima comandă să fie anulată. Compania îşi rezervă dreptul de a anula acest tip de comenzi, chiar şi în cazul în care sunt achitate (suma fiind returnată în acest caz conform art.9). Voucherul poate fi folosit doar în cazul în care comanda iniţială a fost finalizată cu succes: achitată, livrată. Voucher-ele de discount, discount-urile din promoţii cu alte companii, discount- urile din contul de client sau din cardul de fidelitate nu se cumulează cu alte reduceri sau între ele. Compania nu își asumă nicio obligație cu privire la oferirea de vouchere de discount și poate decide aplicarea acestor vouchere exclusiv pentru anumite produse din oferta companiei. Clientul poate alege un singur discount de care să beneficieze.

Forta Majora


Nici una din părţi nu va fi răspunzătoare pentru neexecutarea obligaţiilor sale contractuale, dacă o astfel de neexecutare este datorată unui eveniment de forţă majoră. Forţa majoră este evenimentul imprevizibil, în afara controlului părţilor şi care nu poate fi evitat.

Legea aplicabilă


Prezentul contract este supus legii române. Orice litigii născute din interpretarea şi executarea acestui contract se vor soluţiona pe cale amiabilă, iar în cazul în care nu se ajunge la un acord pe această cale se va apela la instanţele judecătoreşti competente din circumscripția vânzătorului.