Termeni și Condiții

Te rugăm să citești cu atenție acest set de termeni și condiții, înainte de a folosi website-ul nostru sau de a cumpăra din produsele noastre. Toți utilizatorii înțeleg și sunt de acord cu faptul că accesul și folosirea acestui website sunt subiectul unor termeni și condiții enunțați în continuare și altor legi aplicabile și în vigoare. În cazul în care nu ești de acord cu acest set de termeni și condiții, te rugăm să nu folosești acest website.

Website = www.selvertthermal.ro

Client = Expert Baby Invest Srl - Selvert Thermal

Set de termeni și condiții = contract între client și companieCopyright

Întregul conținut de pe acest website (care include, dar nu se limitează la): texte, grafice, vizualuri, produse, coduri, idei, poze, video, sunete sunt proprietatea companiei. Compania nu garantează că website-ul și conținutul acestuia nu conține erori sau că întregul conținut este 100% corect și valid. Clienții companiei au dreptul de a copia și printa conținutul website-ului sau porțiuni din acesta pentru unicul scop de a plasa o comandă în cadrul companiei noastre. Nu este sub nici o formă permisă preluarea conținutului de pe acest website în scopuri comerciale.

Garanții oferite de website

Produsele comercializate pe www.selvertthermal.ro, beneficiază de certificatele ISO pentru design. Fabricarea și comercializarea produselor cosmetice sunt: ISO 9001: 2008 Certificat Registru Nr.0.04.16163. Se va răspunde la solicitarea de garanție doar dacă produsul returnat este intact și însoțit de elementele doveditoare ale achiziției. Returnarea produsului se face la sediul vânzătorului sau prin curierat, caz în care costurile expediției vor fi suportate de Vânzător dacă solicitarea este bine întemeiată. Soluționarea garanției se face în termen de 15 zile de la recepția solicitării. Nu se acordă garanția produselor ce prezintă urme de lovituri, zgârieturi si alte deteriorari.

Produse disponibile

Acest website nu are o comandă minima impusă, însă pentru comenzi mai mici de 300 RON TVA inclus solicităm o taxa de transport de 25 RON, TVA inclus. Pentru comenzi mai mari sau egale cu 300 RON, livrarea este gratuită. Specificațiile produselor disponibile pe website sunt menționate în pagina fiecărui produs disponibil. Anumite produse pot deveni indisponibile în stoc la un moment dat, compania nu are obligația de a anunța clientul de stocul disponibil în timp real. Anumite produse pot suferi modificări de poze, specificații, preț sau stoc în orice moment. Compania nu are obligația de a anunța clienții sau vizitatorii website-ului de aceste modificări. 

Toate fotografiile prezentate pe website sunt cu titlu de prezentare, acestea putând diferi în funcție de stocurile disponibile.

Prețurile produselor pot fi subiectul unei negocieri doar în cazul unor volume mari. 

  

Metode de comanda

Comenzi telefonice

Echipele noastre de operatori pot prelua oricând comanda ta telefonic. Oricare ar fi produsele de interes, ne poţi suna oricând pentru ati răspunde la orice tip de întrebări şi pentru a prelua comanda ta. Clientul are obligaţia ca după primirea confirmării de comandă pe email, să verifice cu atenţie toate informaţiile şi să notifice imediat angajaţii companiei de eventuale erori survenite.

Comenzi prin email

Comenzile prin email sunt preluate, procesate şi plasate direct în sistemul nostru de către operatori. Este de ajuns să ne trimiţi datele tale de contact, datele de livrare şi produsul dorit, iar echipa noastră se va ocupa de tot pentru tine. Din acest punct, clientul are obligaţia ca după primirea confirmării de comandă noua pe email, să verifice cu atenţie toate informaţiile şi să notifice imediat angajaţii companiei de eventuale erori survenite. 

Comenzi online

Pentru a comanda online pe website-ul noastre trebuie să:

 1.  Alegi produsul dorit.
 2. Dacă este produsul potrivit pentru tine, adaugă produsul în coş.
 3. În acest punct poţi finaliza comanda ca şi utilizator neînregistrat sau să îţi faci cont.
 4. Completezi datele tale (de facturare și livrare).
 5. Selectezi metoda de plată.
 6. Apeşi butonul finalizează comanda.

Vei primi un email de confirmare a comenzii plasate, factură după ce achiţi comanda, actualizări constante ale comenzii tale şi apoi confirmarea de livrare. Clientul are obligaţia ca după primirea confirmării de comandă noua pe email, să verifice cu atenţie toate informaţiile şi să notifice imediat angajaţii companiei de eventuale erori survenite. Compania nu va fi ţinută responsabilă pentru orice întârzieri sau greşeli de comunicare cauzate de greşeli ale clientului, omisiuni, întreruperi, ştergere de fişiere din email, erori, defecţiuni, viruşi, întârzieri în operare sau transmisie, fie că sunt sau nu rezultate ale unor forţe majore, erori de comunicaţie, furt, distrugere sau acces neautorizat în bazele de date, sistemele sau serviciile proprietate a companiei.

Livrare produse

Livrarea produselor se va face cu firma de curierat rapid Nemo Express în termen de 48 ore de la primirea comenzii pe email sau telefonic și confirmată de către client. Facem constant eforturi susţinute pentru a respecta cu exactitate intervalele orare indicate de către clienţi, însă acest lucru nu este tot timpul posibil în condiţii de volume mari de comenzi, trafic greu, vreme nefavorabilă sau alte condiţii de forţă majoră. În situaţii de acest tip se va încerca o nouă livrare la dată la care este posibil, menţinându-se legătura cu expeditorul, acesta din urmă înţelegând riscurile asociate mărfurilor de tip perisabil.

Anonimitate

Comenzile plasate pe website sub protecţia anonimatului sau cu cererea expresă de păstrarea anonimatului nu sunt şi nu vor fi divulgate expeditorului decât în cazuri excepţionale: anchetă oficială din partea autorităţilor competenţe, cerere expresă şi oficială a expeditorului.

Riscuri livrare

În cazul în care persoana menţionată ca şi destinatar în comandă, nu este găsită la adresa / este acces restricţionat în locaţie / adresa este o companie, un spital etc, curierii companiei noastre vor lasă pachetele / produsele comandate la vecini / recepţie / portari, urmând că persoana ce a ridicat coletul să menţioneze pe fişa de livrare numele complet şi semnătura, pentru a putea fi identificată. În aceste condiţii comanda dvs este considerată livrată. Echipa Selvert Thermal va face toate demersurile necesare pentru a comunica către client situaţia ce ia naştere în urmă refuzului de primire a comenzii de către destinatar în vederea soluţionării acesteia  în măsura posibilităţilor.

Destinatarul coletului poate fi contactat telefonic înaintea livrării, pentru stabilirea traseului de distribuţie. Destinatarului nu i se va comunica în avans ce anume urmează să primească, folosindu-se termenul general de "colet".

Compania noastră nu îşi asumă nicio obligaţie dacă livrarea nu poate fi efectuată datorită informaţiilor de livrare eronate, refuzului de primire din partea destinatarului sau dacă destinatarul nu poate fi contactat la datele furnizate de către client, situaţii de vreme extreme (cod galben / cod roşu / cod portocaliu), acces limitat la adresa, perioade foarte algomerate tip 14 februarie, 1 martie, 8 martie, Paşte, Crăciun etc. Expediţia comenzii în cauză se poate redirecţiona contra cost într-o nouă locaţie cu livrare în termen de 48 de ore. Ne angajăm să oferim în cel mai scurt timp detaliile referitoare la statusul unei livrări clienţilor noştri atunci când ne sunt solicitate şi să facem tot ce este posibil pentru a facilita livrarea comenzilor.

Metode de plată

Card bancar/online

Cumpărăturile online au devenit foarte sigure în ultimii ani, astfel încât nu trebuie să te temi de absolut nimic. Intri pe website-ul nostru, plasezi comanda alegând metoda de plata Card bancar online procesator de plăţi EuPlătesc, iar după finalizarea comenzii vei fi redirecţionat către serverul securizat pentru plată. Te rugăm să introduci cu atenţie datele card-ului, iar dacă ai nevoie de ajutor, operatorii noştri îţi pot oferi tot suportul telefonic sau prin chat, în timp real. Pentru orice tip de probleme întâmpinate, te asigurăm că le vom rezolva împreună în cel mai scurt timp posibil.

Transfer bancar

Transferul bancar este efectiv plată prin bancă - OP (ordin de plată) - acest tip de plată poate fi efectuat direct la sediile băncilor la care ai deschise conturi sau prin internet banking. Plăţile trebuie efectuate în avans, iar după plată este indicat să ne transmiţi dovada plăţii prin email, pentru o procesare mai rapidă a comenzii. Astfel, după validarea dovezii de plată, departamentul de contabilitate din cadrul grupului va integra comanda spre procesare şi nu vom aştepta intrarea efectivă a banilor în bancă, lucru ce ar putea duce la întârzieri între anumite bănci.

Reclamații livrare

Pentru reclamaţii / conciliere internă gratuită te rugăm să te adresezi pe adresa de email contact@selvertthermal.ro. Este necesar ca reclamaţia să cuprindă datele de identificare ale clientului care reclamă, poze doveditoare ale produsului nemulţumitor (dacă este cazul), precum şi detaliile de contact (telefon, eventual adresa de email, numărul comenzii). O reclamaţie poate fi depusă în termen de maxim 2 zile calendaristice de la producerea evenimentului reclamat (produse perisabile) / maxim 14 zile de la livrare (produse neperisabile), exceptând cazurile în care este prevăzut altfel în contract pentru situaţii specifice. Termenul maxim de soluţionare a reclamaţiilor este de 5 zile.

Termene și penalități

În cazul în care nu pot fi respectate termenele de livrare şi/sau pornire a comenzii, compania este obligată să anunţe clientul de termenul estimat de finalizare a livrării. Se va încerca mai întâi soluţionarea unor eventuale probleme pe cale amiabilă. În caz contrar, clientul va avea dreptul să revendice daune suplimentare de la companie, doar când este permis de lege, în cazul neîndeplinirii totale sau parţiale din partea companiei a executării comenzii în conformitate cu termenele stabilite. În cazul în care compania primeşte informaţii eronate legate de facturarea sau livrarea produselor, se va stabili un nou termen de onorare a comenzii, acesta încadrându-se în termen de 3 zile lucrătoare.

În cazul în care clientul întârzie, din vină, să plătească produsele solicitate în termenul prevăzut în factura emisă de companie, este obligat la plata unei penalităţi de 1% pe zi din suma datorată.

Respectarea legilor și a standardelor

Compania va respecta toate legile, reglementările şi ordonanţele aplicabile la realizările sale contractuale, cu privire la fabricarea, asamblarea, manipularea, transportul, depozitarea, ambalarea sau livrarea Bunurilor şi Serviciilor şi aplicabile la sănătate, securitate, mediu.

Răspundere

Compania nu poate fi ţinută responsabilă pentru daune de orice fel, pe care Clientul sau oricare terţă parte o poate suferi ca rezultat al îndeplinirii de către Vânzător a oricărei din obligaţiile sale conform Comenzii şi pentru daune care rezultă din utilizarea Bunurilor şi Serviciilor după livrare şi în special pentru pierderea produselor sau deteriorarea acestora.

Încălcare prevederi și drepturi

În cazul în care Compania nu îşi execută obligaţiile, Clientul va notifica Compania asupra acestei neîndepliniri în scris pe email contact@selvertthermal.ro. Un plan de acţiune va fi validat între Părţi în termen de 5 zile lucrătoare de la notificare.

Forță majoră

Nici una din părţi nu va fi răspunzătoare pentru neexecutarea obligaţiilor sale contractuale, dacă o astfel de neexecutare este datorată unui eveniment de forţă majoră. Forţa majoră este evenimentul imprevizibil, în afara controlului părţilor şi care nu poate fi evitat.

Legea aplicabilă

Prezentul contract este supus legii române. Orice litigii născute din interpretarea şi executarea acestui contract se vor soluţiona pe cale amiabilă, iar în cazul în care nu se ajunge la un acord pe această cale se va apela la instanţele judecătoreşti competente.

Prevederi diverse

Dacă una sau mai multe prevederi al prezentului set de termeni şi condiţii de vânzare sunt în conflict cu oricare cerinţă legal aplicabilă, anumite prevederi nu vor fi aplicate şi Părţile se vor strădui împreună să convină asupra unor noi prevederi care să respecte spiritul prevederilor iniţiale. Compania şi clientul vor fi consideraţi cantractanți independenţi şi nici uneia din părţi nu i se acordă dreptul sau autoritatea de a asuma sau crea orice obligaţie pe seama sau în dauna celeilalte. Termenii şi condiţiile acestui website înlocuiesc alte înţelegeri anterioare scrise sau verbale, dintre Părţile amintite, referitoare la subiectul prezentului Contract şi nu pot fi modificate sau schimbate decât prin înţelegere scrisă semnată de ambele părţi. Compania îşi rezervă dreptul de a-și selecta clientela.

Consimțăminte

Clienţii / vizitatorii acestui website sunt de acord cu acest set de termeni şi condiţii de la intrarea pe website până la finalizarea vizitei aici, indiferent dacă clientul comandă / achită produse în cadrul acestui website sau nu. Ca utilizator, înţelegeţi şi sunteţi de acord cu următoarele responsabilităţi: să furnizaţi date adevărate, exacte şi complete despre dumneavoastră şi despre livrare.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Compania prelucrează datele clienţilor / vizitatorilor, cu caracter personal, prin mijloace automatizate şi manuale, destinate emiterii facturilor de servicii şi produse. Livrările comenzilor plasate, colectarea creanţelor legate de acestea precum şi rezolvării solicitărilor în legătură cu activitatea desfăşurată de companie.

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi liberă circulaţie a acestor date, clienţii beneficiază de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor şi de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Totodată, clienţii au dreptul de a se opune prelucrării datelor personale care îi privesc şi să solicite ştergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, clientul se poate adresa în scris pe adresa de email contact@selvertthermal.ro. De asemenea, clienţilor le este recunoscut dreptul de a se adresa justiţiei. Datele cu caracter personal nu pot fi transferate în străinătate.

Observaţie:

*orice persoană are dreptul de a se opune, în mod gratuit şi fără nicio justificare, la prelucrarea datelor sale personale în scopuri de marketing direct.

Acest website foloseşte cookie-uri proprii şi de la terţi pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate nevoilor şi interesului fiecăruia. Navigând pe acest website, va exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Un "Internet Cookie" (termen cunoscut şi că "browser cookie" sau "HTTP cookie" sau pur şi simplu "cookie" ) este un fişier de mici dimensiuni, format din litere şi numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se accesează Internetul.

Cookie-ul este instalat prin solicitară emisă de către un web-server unui browser. Un cookie este format din 2 părţi: numele şi conţinutul sau valoarea cookie-ului. Cookie-urile în sine nu solicită informaţii cu caracter personal pentru a putea fi utilizate şi, în cele mai multe cazuri, nu identifică personal utilizatorii de internet. Unele cookie-uri sunt folosite exclusiv pentru o singură sesiune (session cookies) şi nu mai sunt reţinute o dată ce utilizatorul a părăsit website-ul şi unele cookie-uri sunt reţinute şi refolosite de fiecare dată când utilizatorul revine pe acel website ('cookie-uri permanente'). Cu toate aceste, cookie-urile pot fi şterse de un utilizator în orice moment prin intermediul setărilor browserului.

O vizită pe acest site poate plasa cookie-uri în scopuri de:

 1. Cookie-uri de performanţă a site-ului
 2. Cookie-uri de analiză a vizitatorilor
 3. Cookie-uri pentru geotargetting
 4. Cookie-uri de înregistrare
 5. Cookie-uri pentru publicitate
 6. Cookie-uri ale furnizorilor de publicitate

Promoții și oferte

Voucher de discount pentru o nouă comandă. Periodic, compania poate oferi un voucher de discount la plasarea unei comenzi noi pe website, ce poate fi folosit la o viitoarea comandă. Valoarea discount-ului este stabilită de către companie. Nu se acceptă în acest caz să se plaseze o nouă comandă de către client folosind vocuherul primit, iar prima comandă să fie anulată. Compania îşi rezervă dreptul de a anula acest tip de comenzi, chiar şi în cazul în care sunt achitate (suma fiind returnată în acest caz conform art.9). Voucherul poate fi folosit doar în cazul în care comanda iniţială a fost finalizată cu succes: achitată, livrată. Voucher-ele de discount, discount-urile din promoţii cu alte companii, discount-urile din contul de client sau din cardul de fidelitate nu se cumulează cu alte reduceri sau între ele. Clientul poate alege un singur discount de care să beneficieze.Confidențialitate și publicitate

Clientul înţelege dreptul de proprietate intelectuală şi nu va dezvălui unei terţe părţi sau nu va face publice nici una dintre informările primite de la companie.

Toate planurile, documentele şi informaţiile de orice natură furnizate de către client companiei, incluzând, dar fără a se limita la comandă, vor rămâne în proprietatea companiei. Ele pot fi utilizate numai pentru executarea contractului şi pot fi făcute cunoscute numai cu consimţământul scris al companiei şi după obţinerea unui angajament de confidentiabilitate din partea celui care le primeşte.

Nici o declaraţie publică, promovare, comunicat de presă sau orice alt mod de dezvăluire către terţe părţi nu va fi făcută de client cu privire la comandă, livrare, comunicări, probleme survenite sau soluționări propuse, fără consimţământul prealabil scris al companiei. Orice defăimare, publicitate / reclamă negativă, informaţii publice dăunătoare companiei, făcute de către client fără acordul companiei, pot atrage după ele apelarea la instanţele judecătoreşti competente şi solicitând plata daunelor, în funcţie de prejudiciile create.